Global searching is not enabled.
Skip to main content
Page

Werkwijze online training

De filosofie achter Ito online training

Bij de meeste aanbieders van online training begint men in de regel bij hoofdstuk 1, dat kan bij Ito ook alleen waarom zou je alles nog een keer moeten doorlopen als je al parate kennis in huis hebt. Er zijn verschillende toepassingen te bedenken maar in de basis kan je bij Ito 3 sporen volgen of een combinatie ervan.

  • Je parate kennis testen door middel van een vragenbank. De vragenbank bestaat uit verschillende onderwerpen. Je komt er snel genoeg achter welke onderwerpen extra aandacht nodig hebben;

  • De lesstof lezen, helemaal of alleen de hoofdstukken die extra aandacht nodig hebben. Na ieder hoofdstuk zijn er vragen over het betreffende hoofdstuk;

  • Hou je niet van lezen of ben je er niet zo goed in, volg dan de videopresentaties. De videopresentaties zijn verdeeld in verschillende onderwerpen. Het volgen van videopresentaties is net alsof je een klassikale les volgt.

De online trainingen zijn niet alleen bedoeld ter voorbereiding op een lesdag of examen, maar ook om de opgedane kennis op peil te houden. Dit komt in vele gevallen goed van pas want kennis vervaagd op den duur. Denk bij voorbeeld aan bedrijfshulpverlening, deze training is zeer populair bij leden van BHV organisaties (teams) om te zorgen dat de opgedane kennis op peil blijft en dat men bij nieuwe ontwikkelingen informeert wordt.


© 2019-2021 ito-opleidingen.nl