Global searching is not enabled.
Skip to main content
Page

Over Ito

Ito opleidingen
Hoofdkantoor: Tasveld 9 B, 3413 XS  Montfoort
Postadres: Postbus 11, 3417 ZG  Montfoort
Locatie Oost: Morsweg 24, 7461 AG  Rijssen

Ito opleidingen afgekort Ito is een landelijk opererend trainingsinstituut die opleidingen verzorgt op het gebied van veiligheid, transport, logistiek en milieu. Naast trainingen op basis van open inschrijving biedt Ito de mogelijkheid om trainingen bedrijfsspecifiek te organiseren, de zogenaamde in-company trainingen.

Hierbij wordt nadrukkelijk gezocht naar aansluiting van de cursus aan de praktijksituatie van de medewerkers van dat bedrijf. Het grote voordeel is dat men zowel de theorie- als de praktijkinstructie kan aanpassen aan de in het bedrijf gewenste bijzonderheden of omstandigheden, zodat optimale invulling van tijd en cursus gegarandeerd kan worden.

Missie

"One Stop Shopping" | Onze missie bij Ito is het leveren van ongeëvenaarde klanttevredenheid. Dat vraagt om opleidingen die een toegevoegde waarde hebben voor organisaties dan wel personen die wij trainen. We hebben een toegewijd team met vakidioten met hun eigen specialisme.

Ito werkt met strategische partners waarvan het aanbod goed aansluit bij het opleidingstraject dat door Ito opleidingen verzorgd kan worden. Ito ontzorgt de klant door een breed pakket aan te bieden onder één dak waarbij Ito de regie heeft.


© 2019-2021 ito-opleidingen.nl